O reteta gustoasa de iofca sotata cu legume: faina, oua, sare, broccoli, morcovi si ulei. Ingrediente iofca: 300 g făină 2 ouă 2 linguri apă sare Ingrediente garnitura: 1 broccoli 2 morcovi sare ulei Mod de preparare: Amesteci făina cu ouăle, apa şi un praf de sare şi frămânţi un aluat elastic, pe care-l întinzi […]
Iofca cu spanac
PrinteazaIofca cu spanac din: iofca, spanac, ou, unt, suc de rosii.
- 70 g iofca
- 80 g spanac fiert
- 1 ou
- 5 g unt
- 1 lingură suc de rosii
Mod de preparare:
Din aluatul preparat ca pentru colţunaşi se întinde o foaie care se taie în pătrăţele.
Se fierb in apa, se scurg, se amestecă cu untul, spanacul fiert şi sucul de roşii şi se dau la cuptor 5-6 minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Iofca cu manatarci (hribi) Ingrediente: 150 g hribi 1 ceapă 3 linguri unt 1 lingură bulion 2 linguri brânză rasă sare Ingrediente iofca(macaroane de casa): 150 g făină, 1 ou, 1 lingură apă, sare. Mod de preparare: Se pregăteşte iofcaua dintr-un ou,(Se face un aluat ca de tăiţei . Când foaia s-a uscat […]
Supa de rosii cu spanac din: spanac, rosii, pasta de usturoi, coriandru, unt, piper, smantana, ulei de masline, sare. Spanacul si rosiile sunt ambele surse bogate de proteina si vitamine. O supa delicioasa care reprezinta aportul perfect de nutrienti. timp de preparare: 15 minute, timp de gatire 7 minute, 3-4 portii Spanacul este o sursă bună […]
Rulouri de urdă și spanac din: urda, spanac, oua, branza rasa, usturoi, sare, aluat de foitaj. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a savura o gustare sau un aperitiv. Urdă adaugă o textură cremoasă, în timp ce spanacul aduce o notă de prospețime și bogăție nutrițională. Ingrediente: 250 g urdă 200 g […]
Pofta buna!