Irish coffee cu nucsoara

Printeaza

Irish coffee cu nucsoara din: whisky, zahar brun, cafea neagra, frisca, nucsoara. Trebuie sa incercati aceasta cafea cu aroma de bourbon, cognac, rom sau amaretto.

retete

Ingrediente:

  • 50ml whisky
  • 2 lingurite zahar brun
  • 150-200 ml cafea neagra
  • 50-100 ml frisca rece
  • nucsoara

 

Mod de preparare:

Umpleti un pahar cu apa clocotita si apoi varsati-o.

Adaugati whisky impreuna cu zahar si amestecati pana se dizolva.

Adaugati cafea si amestecati.

Garnisiti cu frisca si nucsoara si serviti!

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Irish coffee

Irish coffee

Irish coffee din: whisky, zahar, cafea, frisca. Ingrediente: 100 ml whisky 4 linguriţe zahăr pudră 200 ml cafea concentrată fierbinte 2 linguriţe friscă     Mod de preparare: Intr-un pahar rezistent la căldură (shaker) torni cafeaua fierbinte, dizolvând în ea zahărul. Adaugi whisky şi amesteci bine. La sfarsit, torni frişca şi amesteci bine totul în […]

Cocktail Cofee Egg Nogg

Irish Coffee Cocktail

Irish Coffee Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – irish whiskey Pahar – de Irish Coffee Categorie – Coffee drinks Decoraţiune – câteva bucăţele de ciocolată alături   Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea   Ingrediente: 3/10 irish whiskey 2/10 frişca 5/10 cafea neagră fierbinte o lingură de zahăr de trestie Locul în care a […]

 

Irish Cofee

Cum se prepara un Irish Coffee (video)

7 pasi pentru a face un Irish Coffe perfect Ingrediente: 500 ml Hot Coffee 25 ml Irish Whiskey Brown sugar Double cream Hot water 1 Stemmed Glass 1 bar spoon 1 teaspoon 1 whisk Irish Coffee   Incoming search terms:irish coffee reteta

 

Spanish coffee

Spanish coffee

Formula de bază a unei irish coffee cunoaşte numeroase variaţiuni, care depind în general de băutura alcoolică pe care o adăugaţi în cafeaua neagră. Spanish coffee este o altă băutură foarte populară, în care se pune un amestec în proporţii egale de Tia Maria şi rom brun. La final, se pune un strat de smântână […]

 

Cafe a L'Orange

Crema de cafea cu gelatina

Crema de cafea cu gelatina Ingrediente: 50 ml lapte 100 ml cafea fiartă 25 g frişca nebătută vanilie gelatină zaharină (sau ciclamat de sodiu) 1 gălbenuş   Mod de preparare: Freci gălbenuşul bine, după care adaugi laptele rece. Apoi, în cafeaua clocotită vei pune vanilia şi torni încet amestecul făcut din gălbenuş. Laşi pe maşina […]

 

 

Savurati!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.