Irish coffee din: whisky, zahar, cafea, frisca. Ingrediente: 100 ml whisky 4 linguriţe zahăr pudră 200 ml cafea concentrată fierbinte 2 linguriţe friscă Mod de preparare: Intr-un pahar rezistent la căldură (shaker) torni cafeaua fierbinte, dizolvând în ea zahărul. Adaugi whisky şi amesteci bine. La sfarsit, torni frişca şi amesteci bine totul în […]
Irish coffee cu nucsoara
PrinteazaIrish coffee cu nucsoara din: whisky, zahar brun, cafea neagra, frisca, nucsoara. Trebuie sa incercati aceasta cafea cu aroma de bourbon, cognac, rom sau amaretto.
Ingrediente:
- 50ml whisky
- 2 lingurite zahar brun
- 150-200 ml cafea neagra
- 50-100 ml frisca rece
- nucsoara
Mod de preparare:
Umpleti un pahar cu apa clocotita si apoi varsati-o.
Adaugati whisky impreuna cu zahar si amestecati pana se dizolva.
Adaugati cafea si amestecati.
Garnisiti cu frisca si nucsoara si serviti!
Savurati!
poate iti place si:
Irish Coffee Cocktail
Irish Coffee Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – irish whiskey Pahar – de Irish Coffee Categorie – Coffee drinks Decoraţiune – câteva bucăţele de ciocolată alături Se serveste după-amiaza, seara şi noaptea Ingrediente: 3/10 irish whiskey 2/10 frişca 5/10 cafea neagră fierbinte o lingură de zahăr de trestie Locul în care a […]
Cum se prepara un Irish Coffee (video)
7 pasi pentru a face un Irish Coffe perfect Ingrediente: 500 ml Hot Coffee 25 ml Irish Whiskey Brown sugar Double cream Hot water 1 Stemmed Glass 1 bar spoon 1 teaspoon 1 whisk Irish Coffee Incoming search terms:irish coffee reteta
Spanish coffee
Formula de bază a unei irish coffee cunoaşte numeroase variaţiuni, care depind în general de băutura alcoolică pe care o adăugaţi în cafeaua neagră. Spanish coffee este o altă băutură foarte populară, în care se pune un amestec în proporţii egale de Tia Maria şi rom brun. La final, se pune un strat de smântână […]
Crema de cafea cu gelatina
Crema de cafea cu gelatina Ingrediente: 50 ml lapte 100 ml cafea fiartă 25 g frişca nebătută vanilie gelatină zaharină (sau ciclamat de sodiu) 1 gălbenuş Mod de preparare: Freci gălbenuşul bine, după care adaugi laptele rece. Apoi, în cafeaua clocotită vei pune vanilia şi torni încet amestecul făcut din gălbenuş. Laşi pe maşina […]
Savurati!