Iutari cu branza de burduf
PrinteazaIutari cu branza de burduf din: iutari, branza de burduf, ulei, usturoi si sare.
Ingrediente:
- 16 iutari, bureti albi iuti
- 200 g branza de burduf
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Curatati iutarii de frunze si pamant, spalati-i bine sub jet de apa, ca sa eliminati nisipul strans intre lamele, lasati-i apoi sa se scurga pe un servet. Taiati-i bucati pe cei mai mari, cei mai mici poti fi lasati intregi.
Presarati bucatile cu sare si prajiti-le in ulei pe o parte, alaturi de usturoiul taiat marunt
. (Usturoiul se elimina la final, este folosit doar pentru aromarea uleiului in care se prajesc iutarii).
Intoarceti iutarii cu partea prajita in sus si presarati deasupra branza de burduf.
Lasati-i inca 5 minute la prajit, cu vasul acoperit, pana cand se topeste branza. Se sevesc calzi.
Iutari cu branza de burduf
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/iutari-branza-burduf html
- bureti iuti cu branza
Iutarii sunt ciuperci de padure 😉