Jambon de porc in crusta cu ardei iute

Printeaza

Jambon de porc in crusta cu ardei iute din: jambon de porc, piper, coriandru, ardei iute, oregano, sare de mare, ulei, unt, mustar boabe.

Ingrediente:

  • 1 jambon de porc dezosat
  • 2 linguri piper boabe asortat
  • 1 linguriţă boabe de coriandru
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă sare de mare
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 2 linguri muştar boabe

 

Mod de preparare Jambon de porc in crusta cu ardei iute:

Se aşază boabele de piper, de coriandru, ardeiul iute, oregano, usturoiul şi sarea de mare într-un mojar.

Se pisează şi se repartizează pe planşetă într-un strat uniform.

Se spală jambonul, se şterge, se unge cu ulei, se tăvăleşte prin amestecul de mirodenii şi se aşază într-o tavă unsă cu unt.

Se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor 1 oră, la foc mediu.

Cu 20 de minute înainte de a fi gata jambonul, se îndepărtează folia de aluminiu şi se lasă să se rumenească frumos deasupra carnea.

Se serveşte jambonul cald, tăiat felii şi acompaniat de o garnitură de broccoli şi morcovi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.