Jambon de porc in crusta de miere

Printeaza

 

 

O reteta gustoasa de jambon de porc in crusta de miere, mustar, sare, piper, boiJambon de porc in crusta de mierea, cuisoare si ulei.

Ingrediente:

  • 1 jambon dezosat, dar cu şorici pe el
  • 5 linguri miere
  • 3 linguri muştar
  • sare
  • piper
  • boia(dulce sau iute)
  • cuişoare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Crestezi şoriciul astfel încât să iasă pătrăţele, condimentezi cu sare, piper, boia dulce şi iute, după gust. Din loc în loc,introduci cuişoare.

Aşezi jambo­nul într-o tavă cu apă şi ulei, până la jumă­tatea înălţimii jambonului şi dai la cuptor circa 1 oră sau 2 în funcţie de mărimea jam­bonului.

Cu 10 minute înain­te de a scoate definitiv jam­bonul din cup­tor, ungi jam­bonul cu miere şi muştar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.