Jambon de porc in crusta de miere
Printeaza
O reteta gustoasa de jambon de porc in crusta de miere, mustar, sare, piper, boia, cuisoare si ulei.
Ingrediente:
- 1 jambon dezosat, dar cu şorici pe el
- 5 linguri miere
- 3 linguri muştar
- sare
- piper
- boia(dulce sau iute)
- cuişoare
- ulei
Mod de preparare:
Crestezi şoriciul astfel încât să iasă pătrăţele, condimentezi cu sare, piper, boia dulce şi iute, după gust. Din loc în loc,introduci cuişoare.
Aşezi jambonul într-o tavă cu apă şi ulei, până la jumătatea înălţimii jambonului şi dai la cuptor circa 1 oră sau 2 în funcţie de mărimea jambonului.
Cu 10 minute înainte de a scoate definitiv jambonul din cuptor, ungi jambonul cu miere şi muştar.
Pofta buna!