Jambon de porc in sos de mustar

Printeaza

Jambon de porc in sos de mustar din: jambon de porc, cuisoare, zahar brun, mustar, dr. pepper, otet de mere.

Ingrediente:Jambon de porc in sos de mustar

  • 1 buc jambon de porc fiert
  • cuisoare intregi
  • 3 cesti zahar brun
  • 1/2 cana mustar
  • 1 cutie dr pepper
  • 3 linguri de otet de mere

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C.

Crestati jambonul de jur-imprejur. Se infig cuisoare, asezati jambonul intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, si dati la cuptor 2 – 2 1/2 ore.

Se incalzeste zahar brun, mustar, otet intr-o cratita mica aproximativ 15 minute.

Dupa aproximativ 1 ½ ora, ungeti jambonul cu sos si dati din nou la cuptor. Repetati procesul la fiecare 20 de minute pana se patrunde.

Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca 15-20 de minute, taiati si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.