Jambon de porc in sos de mustar
PrinteazaJambon de porc in sos de mustar din: jambon de porc, cuisoare, zahar brun, mustar, dr. pepper, otet de mere.
- 1 buc jambon de porc fiert
- cuisoare intregi
- 3 cesti zahar brun
- 1/2 cana mustar
- 1 cutie dr pepper
- 3 linguri de otet de mere
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C.
Crestati jambonul de jur-imprejur. Se infig cuisoare, asezati jambonul intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, si dati la cuptor 2 – 2 1/2 ore.
Se incalzeste zahar brun, mustar, otet intr-o cratita mica aproximativ 15 minute.
Dupa aproximativ 1 ½ ora, ungeti jambonul cu sos si dati din nou la cuptor. Repetati procesul la fiecare 20 de minute pana se patrunde.
Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca 15-20 de minute, taiati si serviti.
Pofta buna!