Jambon glazurat cu cuisoare din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar brun, mustar. Ingrediente: 3 kg de jambon 16 cuisoare 1/4 cana de gem de portocale 1/4 cana de zahar brun 3 linguri de mustar Dijon Mod de preparare: Preincalzeste cuptorul la 170°C. Asaza jambonul in tava, cu partea mai grasa orientata in sus. […]
Jambon cu glazura de portocale
PrinteazaJambon cu glazura de portocale din: jambon, cuisoare, gem de portocale, zahar brun, mustar dijon.
- 3 kg de jambon
- 16 cuisoare
- 1/4 cana de gem de portocale
- 1/4 cana de zahar brun
- 3 linguri de mustar Dijon
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 170° C. Asaza jambonul in tava, cu partea mai grasa orientata in sus.
Fa cateva crestaturi pe carne si pune in fiecare dintre ele cateva cuisoare.
Pozitioneaza tava pe gratarul superior al cuptorului si tine friptura o ora.
Amesteca intr-un bol mic gemul, zaharul si mustarul. Scoate jambonul din cuptor si unge-l cu glazura.
Pune carnea la copt pentru inca o ora. Scoate jambonul si lasa-l sa se raceasca 30 de minute.
Jambon cu glazura de portocale
Pofta buna!
poate iti place si:
Jambon glazurat cu cuisoare
Jambon glazurat la cuptor
Jambon glazurat la cuptor din: jambon, zahar brun, mustar cu boabe, frunze de dafin, paine. Ingrediente: 4-5 k de jambon cu os, crud 90 g de zahar brun 6 linguri de mustar cu boabe frunze de dafin paine de secara Mod de preparare: Se aşază jambonul într-o găleată mare, curată. Se adaugă suficientă apă […]
Pofta buna!