Jambon cu glazura de rodie

Printeaza

Jambon cu glazura de rodie din: jambon si suc de rodie.

Ingrediente:

  • 3 kg de jambon feliat
  • 1-1/2 cana de su de rodie

 

Mod de preparare:

Scoate jambonul din frigider cu aproximativ 40 de minute înainte de preparare. încălzeşte cuptorul la 170°C.

Toarna sucul de rodie într-o oală mică şi fierbe-l înăbuşit până se îngroaşă (cam 1/3 cană), 25 de minute.

Pune jambonul într-o tavă şi varsă peste el glazura de rodie. Coace-l până se pătrunde, aproximativ 2 ore. Unge-l din când în când cu sosul din tavă.

Acoperă-l cu o folie alimentară dacă extremităţile jambonului încep să se rumenească prea mult.

 

Jambon cu glazura de rodie

Pofta buna!

 

 

 

 

Cuscus sau couscous – Proprietati, beneficii si retete cu cuscus

Cuscus sau couscous – Proprietati, beneficii si retete cu cuscus. Couscous (sau cuscus) este un aliment tradițional din regiunile nord-africane, în special din Maroc, Algeria și Tunisia, și este acum popular în întreaga lume ca o alternativă sănătoasă la orez, paste și alte tipuri de carbohidrați. Este făcut din grâu dur măcinat sau secară și […]

Tocăniță rapida de pui cu legume

Tocăniță rapida de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei gras, fasole verde, usturoi, ulei de masline, boia dulce, sare, piper, bulion de rosii, patrunjel.   Ingrediente: 300 g piept de pui, tăiat în bucăți mici 1 ceapă medie, tocată 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 1 ardei gras, tăiat în bucăți […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.