Jambon regal

Printeaza

O reteta gustoasa de jambon cu cuisoare, miere, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Jambon regal

  • 1 pulpă din faţă cu şorici
  • 10 cuişoare
  • 100 g miere
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Speli şi cureţi bine pulpa de porc. Tai şoriciul în pătrate şi în tăieturi înfigi cuişoare pe toată suprafaţa cărnii. Presari sare şi piper şi aşezi carnea în tavă cu ulei şi apă.

Dai la cuptor. Cu 30 de minute înainte de a fi gata, ungi toată carnea cu mierea încălzită la bain-marie.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ficat cu costita

Salata de jambon cu nuci

Salata de jambon cu nuci din: jambon, telina, nuci, sare, piper, ulei, lamaie, ou. Ingrediente: 250 g jambon (şuncă) 200 g ţelină (rădăcină) 10 nuci sare piper ulei zeamă de lămâie 1 ou   Mod de preparare: Jambonul se taie felii potrivit de groase şi oul se fierbe mai tare. Ţelina curăţată, se rade mărunt şi […]

Crochete cu jambon

Crochete cu jambon

Crochete cu jambon din: paine, jambon, cascaval, unt. Ingrediente: 4 felii de miez de pâine 4 felii de jambon sau şuncă 4 felii de caşcaval 100 g unt       Mod de preparare: Se rumenesc uşor feliile de pâine în unt. Se pune pe fiecare felie de pâine mai întâi câte o felie de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.