Jeleu cu petale de trandafiri

Printeaza

Jeleu cu petale de trandafiri din: petale de trandafiri, apa de trandafiri, vin spumant, zahar pudra, granule de gelatina, zmeura, frisca.

Ingrediente:reteta, retete, retete simple, retete usoare, retete delicioase, retete culinare, retete gustoase, retete savuroase, retete magice, retete pentru toate gusturile, retete de top, retete pentru toti, retete de mancare, retete pentru tine

  • 18 petale mici de trandafiri
  • 1 lingura apa de trandafiri
  • 500 ml de vin spumant
  • 145 g de zahar pudra
  • 2 lingurite cu varf granule de gelatina
  • zmeura si frisca pentru servit

 

Mod de preparare:

Inmoi gelatina in apa rece, timp de 2-3 minute. intr-o cratita mare, incalzesti 125 ml vin spumant impreuna cu zaharul, pe foc moderat, amestecand pana la dizolvarea zaharului. Pui in cratita si gelatina, amestecand pentru ca aceasta sa se topeasca.

Iei vasul de pe foc si astepti pana se raceste, apoi adaugi restul de vin spumant, apa de trandafiri si petalele. Torni compozitia in forme speciale sau in boluri de sticla, unse in rpealabil cu putin ulei. Pui formele cu jeleu la frigider cel putin 8 ore sau pana se incheaga. Servesti jeleul cu frisca si cu zmeura.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.