Jeleu de ananas

Printeaza

Jeleu de ananas

Ingrediente:Jeleu de ananas

  • 1 cutie mare de ananas (850 g)
  • 1 lămîie
  • 180 g zahăr
  • 6 foi de gelatină (15 g)
  • 1 pahar vin
  • 1/4 l apă

 

Mod de preparare:

Cutia de ananas se desface şi din ea se scot cîteva bucăţi de ananas pen­tru decor.

Zeama de ananas se fierbe 2-3 minute cu apa, vinul, zahărul şi ananasul tăiat mărunt.

Se pune gelatina care a fost muiată in apă rece circa 20 minute şi cînd s-a topit se dă la rece.

Cînd începe să gelatineze se toarnă în cupe şi se dau la frigider pînă se gelatinează bine. Se garnisesc cu feliuţe de ananas şi în mijloc se pune un bob de cireaşă, vişină .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.