Jeleu de coacaze, zmeura sau mure

Printeaza

Jeleu de coacaze, zmeura sau mure

Ingrediente: Jeleu de coacaze, zmeura sau mure

  • 1 l suc de fructe
  • 1 kg zahăr

 

Mod de preparare:

Speli fructele de praf sau pământ sub un jet de apă, în strecurătoare, apoi le cureţi de frunze şi codiţe şi le treci prin maşina de suc de roşii sau prin alt aparat de presat.

Cântăreşti zeama obţinută; la 1 l zeamă pui 1 kg zahăr. Sucul şi zahărul le amesteci pe foc până când se topeşte zahărul, apoi fierbi jeleul până când se leagă ca o dulceaţă. Se pune fierbinte în borcane.

Jeleu de coacaze, zmeura sau mure

Jeleu de coacaze, zmeura sau mure

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.