Jeleu de coarne aromat

Printeaza

Jeleu de coarne din: coarne, zahar.

Ingrediente:Jeleu de coarne aromat

  • 1kg coarne
  • 250g zahar

 

Mod de preparare:

Se aleg coarne bine coapte si se pun la fiert cu putina apa. Cand s-au fiert, se trec prin sita. Ramane cam 250g piure de coarne care se amesteca cu zaharul si se pune din nou la foc, amestecand mereu ca sa nu se prinda de vas.

Sub cratita se pune o tabla groasa. Pentru a incerca daca jeleul este gata, se pune putin pe o farfurie si se intinde cu lingura.

Daca, dupa ce s-a racit, pasta se tine tare, atunci cand o aduni, jeleul este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.