Jeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie
PrinteazaJeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie din: fructe, suc de visine, suc de lamaie, budinca de vanilie, indulcitor lichid, lapte, vanilie, zahar vanilat si iaurt.
- 800 g fructe congelate
- 200 ml suc de visine
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 1/2 plic praf de budinca de vanilie
- indulcitor lichid
- 250 ml lapte
- 1 vanilie
- 2 lingura zahar vanilat
- 150 g iaurt
Mod de preparare:
Se pun la fiert fructele cu suc de vişine, 125 ml apă şi suc de lămâie, la foc mic, 8 min. Se dizolvă praful de budincă în 3 linguri de apă. Se adaugă la fructe, se dă în clocot şi se îndulceşte. Se toarnă în 8 pahare mici. 2 Se dă în clocot laptele cu păstaia de vanilie şi se adaugă zahărul vanilat.
Se lasă să se răcească. Se înglobează iaurtul şi se adaugă îndulcitor lichid. Se serveşte cu jeleul de fructe.
Jeleu de fructe de pădure cu sos de vanilie
Pofta buna!
Cred ca-i delicios jeleul asta