Jeleu de fructe de soc

Printeaza

Jeleu de fructe de soc din: suc de fructe de soc, zahar.

Ingrediente:Jeleu de fructe de soc

  • 750 ml suc de fructe de soc
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1

 

 

 

Mod de preparare:

Fructele se storc în oala cu aburi, fără zahăr, şi din sucul obţinut se opreşte cantitatea indicată în reţetă.

Aceasta se toarnă în cratiţă, se adaugă zahărul şi se fierbe cât este indicat pe pachet.

Se face proba şi se toarnă fierbinte în borcane, care se închid şi se întorc.

 

Pofta buna!

 


Jeleu de mere

Jeleu de mere cu menta si lamaie

Jeleu de mere cu menta si lamaie din: mere, zahar, apa, menta, lamaie, cidru. Ingrediente: 300 g mere acrişoare 1000 g zahăr gelifiant 1:1 500 ml apă 3 linguriţe de mentă proaspătă sucul de la 1 lămâie 250 ml cidru   Mod de preparare: Menta se spală şi peste ea se toarnă 250 ml apă […]

Jeleu de menta cu lime

Jeleu de menta cu lime din: menta, lime, zahar. Ingrediente: 5 foi gelatină 200 g zahăr 1 mână frunze proaspete de mentă sucul de la 3 lămâi verzi     Mod de preparare: Se amestecă într-un vas 200 ml apă împreună cu zahărul. Se lasă la foc mic, până când se topeşte bine zahărul. Se […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.