Jeleu de fructe
PrinteazaJeleu de fructe din: kiwi, grepfrut, portocale, ananas, coacaze, compot, gelatina.
- 4 kiwi
- 1 grepfrut roz
- 3 portocale
- 1 ananas
- 100 g coacăze roşii, congelate
- 500 ml compot
- 4 linguri gelatină
Mod de preparare:
nmoi gelatina în compotul cald. Fructele le tai felii şi le pui în straturi, împreună cu coacăzele dezgheţate într-o tavă cu pereţii înalţi.
Gelatina o aşezi pe baie de aburi la foc mic aproximativ cinci, şap¬te minute, apoi o torni peste fructe. Dai jeleul la frigider trei ore.
Inainte să-l pui pe platou, în¬moi tava timp de două secunde într-un vas cu apă clocotită, pentru a se desprinde jeleul mai uşor.
Pofta buna!
Imi place jeleul asta