Jeleu de iaurt cu coaja de lamaie

Printeaza

Jeleu de iaurt cu coaja de lamaie din: iaurt, zahăr, gelatină, coajă de lămâie.

Jeleu de iaurt cu coaja de lamaie

Ingrediente:

  • 2 kg iaurt
  • 200 g zahăr
  • 50 g gelatină
  • coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Iaurtul se bate cu zahărul până capătă consistenţa unei creme omogene. Gelatina, înmuiată în apă rece, se dizolvă în 200 ml de apă clocotită, care se amestecă cu iaurt.

Se bate bine, adăugându-se şi coaja de lăniâie jasă fin. Se toarnă în compotiere sau pahare şi se dă la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.