Jeleu de lapte cu amidon de cartofi

Printeaza

Jeleu de lapte cu amidon de cartofi din: lapte, zahăr, amidon de cartofi, zahăr vanilat.

Jeleu de lapte cu amidon de cartofi

Ingrediente:

  • 1,8 l lapte
  • 150 g zahăr
  • 100 g amidon de cartofi
  • 3 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Amidonul se dizolvă într-o cantitate mică de lapte rece, se adaugă în restul de lapte clocotit, împreună cu zahărul şi zahărul vanilat.

Se toarnă fierbinte în pahare sau ceşti şi se presară cu zahăr pudră, pentru a se preîntâmpina formarea unei cruste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.