Jeleu de lapte cu lamaie

Printeaza

Jeleu de lapte cu lamaie din: lapte, lămâie, gelatină, tabletă zaharină.

Jeleu de lapte cu lamaie

Ingredienete:

  • 100 ml lapte
  • 1/2 lămâie
  • 1 foaie gelatină
  • 1 tabletă zaharină

 

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte laptele, în care s-a adăugat coaja de lămâie tăiată fideluţă. Se ia vasul de pe foc, lăsându-se sub capac timp de 5-10 minute.

Se răcoreşte, se adaugă zaharina şi gelatina (muiată anterior în apă rece) dizolvată într-o lingură de apă fierbinte. Se pune la rece, într-un vas de sticlă şi se lasă să se întărească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.