Jeleu de struguri
PrinteazaJeleu de struguri
- 7,500 kg struguri negri tămîioşi
- 1/4 l apă
- 6 foi de gelatină (15 g)
- 180 g zahăr
- 1/3 lămiie
Mod de preparare:
Strugurii se spală, se aleg boabele, se zdrobesc şi se pun la fiert cu zahărul şi apa. După ce au fiert 15 minute, se strecoară bine de toată zeama, se înfierbîntă din nou.
Se bagă gelatina, care a fost muiată în apă rece circa 20 minute şi după ce s-a topi: se pune şi zeama de lămîie, se strecoară prin tifon şi se dă la rece.
Se toarnă în cupe şi se dă la frigider pînă se gelatinează bine. Se garniseşte cu boabe de struguri albi fără pieliţă şi sîmburi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- jeleu de struguri
Un jeleu de struguri delicios. E al treilea jeleu pe care il fac upa retetele voastre. Sunt simple si bune