Jeleu de vin cu suc de portocala

Printeaza

Jeleu de vin cu suc de portocala din: vin rosu, zahar, suc de portocala.

Ingrediente:Jeleu de vin cu suc de portocala

  • 450 ml vin roşu sec
  • 500 ml zahăr gelifiant 1:1
  • sucul de la 1 portocală

 

 

Mod de preparare:

Vinul roşu se amestecă cu sucul de portocală. Se recomandă să lucraţi cu vinuri slabe, deoarece cele mai tari conţin cantităţi mari de tanin.

Se adaugă zahărul gelifiant şi se dă în clocot amestecând continuu. Se face proba şi se toarnă fierbinte în borcane, iar acestea se închid şi se întorc.

Sfat: Pentru a obţine un gust deosebit puteţi adăuga în jeleu câteva frunze de salvie tăiate mărunt înainte de a îl turna în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.