Jeleu de vin rosu

Printeaza

Jeleu de vin rosu din: vin, zahar, suc de portocala.

Ingrediente:Jeleu de vin rosu

  • 450 ml vin roşu sec
  • 500  ml zahăr gelifiant 1:1
  • sucul de la 1 portocală

 

 

Mod de preparare:

Vinul roşu se amestecă cu sucul de portocală. Se recomandă să lucraţi cu vinuri slabe, deoarece cele mai tari conţin cantităţi mari de tanin.

Se adaugă zahărul gelifiant şi se dă în clocot amestecând continuu. Se face proba şi se toarnă fierbinte în borcane, iar acestea se închid şi se întorc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.