Jeleu de vişine

Printeaza

Jeleu de vişine

Ingrediente:Jeleu de vişine

  • 1,500 kg vişine
  • 1/4 l apă
  • 280 g zahăr
  • 6-7 foi de gelatină

 

Mod de preparare:

Vişinele se curăţă de cozi, se spală bine şi se zdrobesc. Se sparg şi ciţiva sîmburi şi se fierb 30 minute, cu apa şi cu zahărul.

Se strecoară, se pune din nou la foc şi cînd s-a înfierbintat, se pune gelatina, care a fost muiată în apă rece circa 20 minute.

Se strecoară şi se dă la rece. Cînd începe să se gelatineze se toarnă în cupe şi se dă la frigider pînă se gelatinează bine.

Se garnisesc deasupra cu cireşe din compot fără sîmburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.