Jeleu delicios de lamaie

Printeaza

Jeleu delicios de lamaie din: zeamă de lămâie, apă, ou, oi gelatină, zahăr tos.

 

Ingrediente:

  • 75 ml zeamă de lămâie
  • 75 ml apă
  • 1 albuş
  • 2 foi gelatină
  • 2 linguri zahăr tos

 

Mod de preparare:

Gelatina se înmoaie în puţină apă rece, se scurge şi se amestecă cu celelalte ingrediente, pe foc mic.

Se ia vasul de pe foc, se adaugă albuşul bătut spumă tare şi se toarnă compoziţia în cupe.

Se lasă la rece.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.