Jeleu de fructe

Printeaza

O reteta de jeleu de fructe din: compot de ananas, kiwi, afine, rodie si gelatina.

Ingrediente:Jeleu de fructe

  • 1 compot de ananas
  • 2 kiwi
  • cateva afine
  • 1 rodie
  • 1 pliculet cu gelatina pentru jeleu

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară, pune gelatina. Toarnă trep­tat 250 ml de suc de ananas din compot. Lasă pe foc, la bain-marie, amestecând energic cu telul până se topeşte.

Opreşte focul înainte de a da în primul clocot. Toarnă o parte în formele gata pregătite şi lasă la răcit. între timp, păstrează jeleul cald, la bain-marie.

Când jeleul din forme s-a răcorit, aşază cubuleţe de ananas, felii de kiwi, boabe de rodie şi afine. Acoperă cu restul de jeleu cald şi lasă să se răcească.

Serveşte simplu sau cu frişcă deasupra.

Jeleu de fructe

Jeleu de fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.