Jeleu de lamaie

Printeaza

Jeleu de lamaie din: gelatina, zeama de lamaie, zahar tos si apa.

Ingrediente:

  • 20 g gelatină
  • 1/4 pahar zeamă de lămâie
  • 1 pahar zahăr tos
  • 1 pahar apă caldă
  • 2 linguri apă rece

 

 

Mod de preparare:

Jeleu de lamaie: Ţii gelatina în apă rece 30 de minute, apoi o dizolvi în apă clocotită în care ai pus coaja rasă de lămâ­ie.

Adaugi zahărul, zeama de lămâie şi amesteci.

Pui jeleul la frigider timp de 2 ore, în forme stropite cu apă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • jeleu de lamaie

1 comentariu

  1. A iesit bun jeleul de lamaie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.