Jeleu de mure cu sampanie
PrinteazaJeleu de mure cu sampanie din: mure, sampanie rosie, zahar gelifiant si sare de lamaie.
- 1,5 kg mure
- 500 ml sampanie rosie
- 500 g zahar gelifiant (3:1)
- 1 plic sare de lamaie
Mod de preparare:
Se piseaza 1,5 kg mure cu 500 ml sampanie rosie; se strecoara piureul. Se amesteca 250 ml din compozitie cu 500 g zahar gelifiant (3:1) si 1 plic cu sare de lamaie. Se dau in clocot, amestecand si se lasa sa mai fiarba in clocot circa 4 minute.
Se toarna jeleul in borcane clatite in apa fierbinte si se lasa sa stea pe capac timp de circa 10 minute. Se intorc apoi borcanele si se lasa sa se raceasca.
Jeleu de mure cu sampanie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- zahar gelifiant
- jeleu de mure reteta