Jeleu de nectarine
PrinteazaO reteta de jeleu de nectarine din: gelatina, apa, suc de piersici, zahar tos, zahar vanilinat, vinars, nectarine, mascarpone, zahar pudra si ciocolata alba.
- 3 linguri gelatina praf
- 520 ml apa
- 100 ml suc de piersici
- 4 linguri zahar tos
- 2 lingurite zahar vanilinat
- 1 lingura vinars
- 1 nectarine
- 200 g mascarpone
- 2 linguri zahar pudra
- 2 linguri ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
Se inmoaie gelatina in 200 ml apa, apoi se toarna si restul de apa si sucul de piersici; se adauga pe urma zaharul si zaharul vanilinat; se amesteca si se topeste gelatina la foc mic, amestecand continuu, cu atentie, ca nu cumva sa fiarba. In final se inglobeaza vinars.
Se taie bucăţi pulpa de nectarină şi se repartizează în cupe de desert. Deasupra se toarnă jeleul şi se dă la frigider 3 ore.
Se bate mascarpone cu zahăr pudră; se aşază peste jeleu cu câteva minute înainte de servire şi se presară ciocolată albă rasă.
Jeleu de nectarine
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/jeleu-nectarine html