Jeleu de piersici

Printeaza

Jeleu de piersici din: piersici, vin, vanilie, apa, gelatina, zahar.

Ingrediente:

  • 750 g piersici
  • 1 pahar vin
  • puţind vanilie
  • 1 l apă
  • 6 foi gelatina
  • 250 g zahăr

 

Mod de preparare:

Jeleu de piersici: Piersicile se spală bine, se curăţă mai gros de coajă, se taie în două şi se scot sîmburii.

Se pun la fiert apa, vinul, cojile de la piersici, cîţiva sîmburi sparţi, zahărul şi vanilia şi se fierb circa 15 minute.

Cînd s-a mai răcit se strecoară şi se mai fierbe 15-20 minute cu piersicile, apoi se strecoară.

Se pune în sirop gelatina care a fost muiată în apă rece, circa 20 minute şi cînd s-a topit, se dă la rece.

Cind începe să gelatineze se toarnă in cupe şi se dau la frigider, pînă se gelatinează bine. Se garniseşte deasupra cu felii de piersici.

 

Pofta buna!

 

 

Lichior de cirese amare

Lichior de cirese amare – Aceasta bautura delicioasa este simplu de preparat si surprinde prin gustul sau intens si usor amarui, oferind in acelasi timp numeroase beneficii pentru sanatate. Ciresele amare au fost folosite in medicina traditionala pentru a trata diverse afectiuni, datorita proprietatilor lor antioxidante si antiinflamatoare. Cirese amare: Ciresele amare sunt cunoscute pentru […]

Porumbel Umplut cu Orez și Stafide

Porumbel Umplut cu Orez și Stafide – un preparat culinar perfect pentru ocazii speciale și pentru a impresiona invitații. Este un preparat care reflectă rafinamentul și măiestria gastronomică, ideal pentru cei care doresc să savureze o masă de neuitat. Ingrediente: 4 porumbei, curațați și eviscerați 200g orez cu bob lung 50g stafide 2 linguri de […]

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • jeleu de piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.