Jeleu cu portocale

Printeaza

Jeleu cu portocale, gelatina, zahar, apa calda, menta.

Ingrediente:

  • 20 g gelatină
  • 1 pahar zeamă de portocale
  • 1 portocală tăiată felii
  • 2 lingurite coajă rasă de portocală
  • 1 pahar zahăr
  • 1 pahar apă caldă
  • 2 linguri apă rece
  • frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Se înmoaie gelatina în apă rece timp de 30 de minute, apoi se dizolvă cu apă clocotită, în care se adaugă cele două linguriţe de coajă rasă de portocale.Se adaugă zahărul, zeama de portocale şi se amestecă.

Se pune această com­poziţie în cupe, stro­pite în prealabil cu apă rece, se decorează cu fe­lii de portocale proaspete şi o frunză de mentă.

Se lasă la rece până în mo­mentul servirii.

Jeleu cu portocale

Jeleu cu portocale

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.