Jeleu cu portocale
PrinteazaJeleu cu portocale, gelatina, zahar, apa calda, menta.
Ingrediente:
- 20 g gelatină
- 1 pahar zeamă de portocale
- 1 portocală tăiată felii
- 2 lingurite coajă rasă de portocală
- 1 pahar zahăr
- 1 pahar apă caldă
- 2 linguri apă rece
- frunze de mentă
Mod de preparare:
Se înmoaie gelatina în apă rece timp de 30 de minute, apoi se dizolvă cu apă clocotită, în care se adaugă cele două linguriţe de coajă rasă de portocale.Se adaugă zahărul, zeama de portocale şi se amestecă.
Se pune această compoziţie în cupe, stropite în prealabil cu apă rece, se decorează cu felii de portocale proaspete şi o frunză de mentă.
Se lasă la rece până în momentul servirii.
Jeleu cu portocale
Pofta buna!