Jeleu de vin
PrinteazaJeleu de vin din: vin rosu, zahar, gelatina, scortisoara, cuisoare, suc de portocale si frunza de dafin.
- 750 ml vin rosu
- 225 g zahar
- 8 foi de gelatina
- 1 baton de scortisoara
- 6 cuisoare
- 100 ml suc de portocale
- 1 frunza de dafin
Mod de preparare:
Pune vinul, zahărul, scorţişoara, cuişoarele, sucul de portocale şi foaia de dafin pe foc mic şi lasă până ce dă în clocot. Dă deoparte şi lasă să se răcească, înmoaie foile de gelatină conform instrucţiunilor de pe plic, stoarce-le şi adaugă-le în vinul strecurat.
Amestecă şi toarna in castronele. Lasa la rece minim trei ore si serveste cu fructe proaspete.
Jeleu de vin
Pofta buna!
Incoming search terms:
- jeleu de vin
- jeleu de vin rosu
- jeleu din vin
- reteta jeleu de vin
- https://www restaurantedelux ro/jeleu-vin html
Vreau si eu jeleu de vin