Jeleu de vin

Printeaza

Jeleu de vin din: vin rosu, zahar, gelatina, scortisoara, cuisoare, suc de portocale si frunza de dafin.

Ingrediente:

  • 750 ml vin rosu
  • 225 g zahar
  • 8 foi de gelatina
  • 1 baton de scortisoara
  • 6 cuisoare
  • 100 ml suc de portocale
  • 1 frunza de dafin

 

Mod de preparare:

Pune vinul, zahărul, scorţişoara, cuişoarele, sucul de portocale şi foaia de dafin pe foc mic şi lasă până ce dă în clocot. Dă deoparte şi lasă să se răcească, înmoaie foile de gelatină conform instrucţiunilor de pe plic, stoarce-le şi adaugă-le în vinul strecurat.

Amestecă şi toarna in castronele. Lasa la rece minim trei ore si serveste cu fructe proaspete.

Jeleu de vin

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • jeleu de vin
  • jeleu de vin rosu
  • jeleu din vin
  • reteta jeleu de vin
  • https://www restaurantedelux ro/jeleu-vin html

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.