Jumari cu branza

Printeaza

Jumari cu branza 

Ingrediente:Jumari cu branza

  • 6 ouă
  • 1 lingură unt
  • 3 linguri.smîntînă
  • 2 linguri brînză rasă
  • 3 felii de pîine tăiate cuburi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu smântână şi sare. Se toarnă în tigaia în care s-a înfierbântat untul.

Se amestecă şi când încep să se prindă, se pune brânza rasă.

Se servesc cu garnitură de cuibuşoare de pâine prăjite în unt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt cam grase/grele jumarile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.