Jumari cu ceapa

Printeaza

Jumari cu ceapa 

Ingrediente:Jumari cu ceapa

  • 6 ouă
  • 1 ceapă frumoasă
  • 1 lingură unt
  • 3 linguri lapte
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie se prăjeşte cu unt o ceapă tăiată în felii foarte subţiri, cu grijă, să nu se înnegreascâ. Deasupra se toarnă ouăle bătute cu lapte şi puţină sare.

Se amestecă până sunt gata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bune, ati incercat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.