Jumari dulci cu scortisoara si stafide
PrinteazaJumari dulci cu scortisoara si stafide din: ouă, ulei, zahăr, lapte, smântână, scorţişoară, stafide, migdale, fructe de sezon.
- 6 ouă
- 4 linguriţe ulei
- 1 ceaşcă zahăr
- 1 ceaşcă lapte
- 2 linguri smântână
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- 3 linguriţe stafide
- 80 g migdale
- 250 g fructe de sezon
Mod de preparare:
Se bat ouăle şi se pun într-o tigaie cu ulei încins, pe foc mic. Se amestecă mereu pentru a obţine jumări moi.
Intr-o crăticioara se pune la fiert laptele, amestecat cu smântână, zahărul, scorţişoara şi stafidele.
Compoziţia rezultată se toarnă peste jumări, amestecând întruna timp de şapte-opt minute.
Pofta buna!