Jumări cu sardele

Printeaza

Jumări cu sardele din: oua, unt, lapte, fileuri de sardele.

Ingrediente:

  • 10 ouă
  • 50 g unt
  • 1 lingură lapte sau smîntînă
  • fileuri de sardele

 

Mod de preparare:

Spargem ouăle într-o farfurie, presă­răm piper şi sare şi adăugăm smîntînă sau laptele. Batem bine compoziţia cu telul.

Punem untul într-o cratiţă (tigaie) şi lăsăm să se înfierbînte. Turnăm ouăle bătute şi amestecăm jumările din cînd în cînd pînă sînt gata.

Tăiem în bucăţele fileurile de sardele şi cînd ju­mările sînt gata, le amestecăm cu ele în tigaie, înainte de a le da la masă.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.