Jumări cu rosii Ingrediente: 10 ouă 5 roşii 100 g unt sare Mod de preparare: Opărim 5 roşii potrivite, le curăţăm de pieliţe, scoatem seminţele şi le tăiem în cuburi. Le trecem repede prin unt la foc iute, ca să nu lase zeamă. Pregătim jumările. Aşezăm roşiile în mijlocul farfuriei, iar jumările împrejur. […]
Jumari cu usturoi
PrinteazaJumari cu usturoi din: oua, usturoi, cascaval, mustar, sare, piper, unt.
Ingredinte:
- 8 oua
- 30 gr. usturoi
- 80 gr. cascaval
- o lingura mustar
- sare
- piper
- 30 gr. unt
Mod de preparare
Se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil.
Se pune la bain-marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust.
Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar.
Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit.
Se decoreaza cu crutoane prajite.
Pofta buna!
poate iti place si:
Jumari de oua cu ciuperci si rosii
Jumari de oua cu ciuperci si rosii din: oua, ciuperci, lamaie, suc de rosii, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 6 oua 250 g ciuperci 1/4 lamaie 2 linguri cu ulei 1 pahar cu suc de rosii sare patrunjel si marar tocat 2 linguri cu unt Mod de preparare: Curatati ciupercile de frunze si nisip, spalati-le […]
Pofta buna!