Chiftele de Porc în Sos de Roșii din: carne de porc tocana, ceapa, usturoi, paine, ou, patrunjel, sare, piper. Savurați clasica rețetă de chiftele de porc, servite într-un sos de roșii bogat și aromat. Această combinație perfectă între carnea suculentă de porc și sosul de roșii intens transformă o rețetă tradițională într-o experiență culinară memorabilă. […]
Kalua Pig
PrinteazaKalua Pig din: pulpa de porc sau friptura de porc cu sorici, cidru, sare afumata, sare.
- 2 kg pulpă de porc sau friptură de porc cu şorici
- 2 ceşti de cidru
- sare afumată
- sare
Mod de preparare:
Se aşează în apă un vas termorezistent de lut, până s-a îmbibat bine de apă.
Se freacă carnea de porc cu sarea afumată, apoi se aşează în oala de lut. Peste carne se toarnă cidrul.
Se bagă friptura în cuptorul care nu a fost în prealabil încins şi se lasă la copt minim 5 ore la o temperatură de 150 °C (ventilator 130 °C).
Se scoate apoi carnea din oala de lut, se sărează cu sare normală şi se taie sau se rupe în fâşii subţiri.
Kalua Pig se serveşte cu salată sau cu legume şi cu orez.
Kalua Pig
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin
Friptură de Porc cu Usturoi și Rozmarin din: cotlet de porc, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare, piper. Savurați gustul autentic al unei fripturi de porc, îmbogățită cu aromele intense ale usturoiului și rozmarinului. Această rețetă transformă o bucată simplă de carne de porc într-un fel de mâncare sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale […]
Steak de Porc la Grătar – Rețeta Clasică
Steak de Porc la Grătar – Rețeta Clasică din: steak de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper. Această rețetă vă va învăța cum să pregătiți un steak de porc suculent, cu o marinadă pe bază de ulei de măsline, rozmarin și usturoi, care va adăuga un gust irezistibil cărnii. Este o opțiune excelentă […]
Pofta buna!