Kebab de casa

Printeaza

Incinge grillul la temperatură potrivită. Taie felii carnea de miel şi aşaz-o în tava de copt tapetată cu folie de aluminiu şi dă la gril 1 minut, ca să se încălzească, încălzeşte 4 lipii orientale.

Combină varză roşie, tocată mărunt, 1 ceapă roşie, tocată, zeama de la 1 lămâie, 1 linguriţă zahăr şi adaugă un praf de sare şi piper Lasă deoparte câteva minute şi apoi adaugă 1 morcov răzuit, 100 g ridichi, tăiate felii.

Umple lipiile cu carne, sos de iaurt si salata de varza rosie. Pentru un gust picant, poti adauga ardei iute, tocat marunt.

Kebab de casa

Kebab de casa

Pofta buna!


Kebab de peste cu cuscus

Kebab de peste cu cuscus

Kebab de peste cu cuscus din: file de ton, ghimbir, zeama de lamaie, ulei, suc de portocala, miere, cuscus, morcov, fulgi de migdale, patrunjel, stafide, unt, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de ton 1 cm ghimbir, ras zeama de la 1/2 lamaie 1 lingura ulei sucul de la 1 portocala 2 linguri miere Pentru cuscus: […]

Kebab de vita

Kebab de vita

Kebab de vita din: pulpa de vita, usturoi, piper, sare, bulion, ceapa, unt, dafin, supa de oase, vinete, unt, usturoi, cascaval, zahar, faina, lapte. Ingrediente: 750 g pulpă de vită, tăiată cubulete 4 căţei usturoi, tocat mărunt 5 g piper alb pisat 10 g sare 50 g bulion 80 g ceapă tăiată mărunt 75 g […]

 

 

Incoming search terms:

  • kebab de casa
  • reteta kebab de casa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.