Kebab de berbecut 

Printeaza

Kebab de berbecut din: cartofi noi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie.

Ingrediente:Kebab de berbecut 

  • 200 g cartofi noi mici
  • 250 g carne de berbecut, taiata in cuburi de 2,5 cm
  • 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lamaie, 1/2 stoarsa, 1/2 taiata felii

 

Mod de preparare:

Pune apă la fiert într-o cratiţă. Apoi adaugă cartofii şi fierbe-i 8-10 minute, până se înmoaie. Scoate cartofii, ţinând apa pe foc mic să clocotească uşor. Pune cartofii, ardeiul şi carnea de miel într-un bol mare. Adaugă peste ele usturoiul, uleiul şi zeama de lămâie.

Incinge grătarul sau o tigaie-grill la foc mediu.

Infige pe beţe de frigărui bucăţile de cartofi, miel şi ardei (beţele trebuie să fie înmuiate în apă 20 de minute, în prealabil, ca să nu se ardă pe grătar). Când s-a încins grătarul, aşază pe el frigăruile şi lasă-le 3-4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.

Serveşte alături de felii de lămâie.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Kebab de peste cu cuscus

Kebab de peste cu cuscus

Kebab de vita

Kebab de vita

Kebab de peste cu cuscus

Kebab de peste pe pat de dovlecei

Chicken courgette kebabs

Retete arabesti: Sis-Kebab de miel

Chicken oregano kebabs

Kebab

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.