Kebab de oaie

Printeaza

Kebab de oaie din: carne de oaie si vitel, boia, otet, coriandru, chimen, fulgi de ardei, sare, piper, ceapa, lipii, rodie, patrunjel.

Ingrediente:Kebab_de_oaie

  • 600 g carne tocată amestec de oaie şi viţel
  • o linguriţă boia
  • o lingură oţet de vin
  • o linguriţă coriandru măcinat
  • 2 linguriţe chimen pudră
  • o linguriţă fulgi de ardei iute
  • o linguriţă piper negru
  • o linguriţă sare
  • o ceapă

Pentru servit:

  • 8 lipii
  • o ceapă roşie
  • o rodie
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie cât de mărunt posibil.

Cele două tipuri de carne trecute de două ori prin maşina de tocat se amestecă bine cu sarea, oţetul şi toate condimentele.

Se pune amestecul de carne pe o tavă acoperită cu folie alimentară, se întinde într-un strat uniform şi se dă la congelator 30 de minute.

Se taie porţii (ca nişte mici) care se înfig, aşa semicongelate, pe ţepuşe care se frig. Se servesc cu lipie, boabe de rodie, ceapă roşie şi pătrunjel.

Kebab de oaie

Kebab_de_oaie

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.