Kebab in vinete (Kebab Miluki)

Printeaza

Kebab in vinete 

Ingrediente:Kebab in vinete (Kebab Miluki)

  • 1/2 kg orez
  • 1/2 kg carne de vită tocată
  • 3 vinete mari
  • 3 legături de pătrunjel
  • 1/2 kg de ceapă albă
  • curry
  • piper
  • 1 borcan de bulion de 400 g
  • 4 roşii
  • 1/2 l ulei

 

Mod de preparare:

Laşi orezul la înmuiat în apă cu sare pentru 6 ore. Il scurgi, îl treci prin maşina de tocat şi îl amesteci cu ceapa, curry, piper, carnea tocaţă şi pătrunjelul.

Tai vinetele pe lung şi le laşi într-o tavă cu apă şi sare pentru 15 minute. Le prăjeşti apoi bine în ulei foarte încins. Le scurgi bine de ulei. Din amestecul de came şi orez formezi mici chiftele pe care le prăjeşti.

Apoi le împachetezi în fâşiile de vinete, legi pacheţelele cu pătrunjel şi le pui într-o tavă. Amesteci roşiile cu bulionul şi apoi acest amestec îl torni în tavă peste pacheţelele de vinete. Dai la cuptor pentru 30 de minute.

Kebab in vinete (Kebab Miluki)

Kebab in vinete (Kebab Miluki)

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.