Kebap de peste cu lamaie

Printeaza

Kebap de peste cu lamaie din: peşte, unt, lapte bătut, lămâi, usturoi, nucşoare, boabe de piper, sare, chili, năut, garam maşala, ceapă, usturoi.

Ingrediente:Kebap de peste cu lamaie

  • 500 g peşte
  • unt după necesităţi
  • 500 g lapte bătut
  • 2 lămâi
  • 5 căpăţâni de usturoi
  • 5 nucşoare
  • 10 boabe de piper
  • sare şi chili după gust
  • 50 g năut prăjit
  • 50 g garam maşala
  • 1 ceapă
  • 30 g usturoi

Mod de preparare:

Curăţaţi cu un cuţit ascuţit şi spălaţi bucăţile de peşte. La sfârşit, puneţi usturoi în apa cu care spălaţi. Frecaţi apoi cu zeamă de lămâie şi frunze de coriandru verde, pentru a-i înlătura complet mirosul.

Tăiaţi ceapa felii şi prăjiţi-o în unt. Scoateţi-o şi amestecaţi-o cu toate condimentele.

Adăugaţi, un ou bătut şi laptele bătut şi amestecaţi bine. Scufundaţi peştele în acest amestec apoi înfigeţi-l pe frigărui (pe mijloc) şi ţineţi deasupra cărbunilor încinşi.

Puneţi ftigăruile pe un suport şi întoarceţi-le din când în când. Presăraţi unt topit puţin câte puţin. Rumeniţi-l şi apoi serviţi-l fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.