Mici cu carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condimente şi 1 linguriţă de bicarbonat […]
Mici bulgaresti cu chimen si ceapa (Kebapcheta)
PrinteazaKebapcheta, mici bulgaresti cu chimen si ceapa din: carne tocata, ceapa, chimen, piper, sare.
Ingrediente:
- un kg carne tocată amestec (60% porc şi 40% oaie sau 40% porc, 30% oaie şi 30% vitel)
- o ceapă
- 3 g chimen
- 3 g piper negru
- 20 g sare
Mod de preparare:
Carnea se presară cu sare si se lasă patru ore la frigider.
Apoi, se amestecă bine cu condimentele, ceapa tăiată-mărunt şi 2-3 linguri de apă.
Se lasă din nou la frigider pentru 4 ore.
Apoi, se rulează cu mâinile umede si se pun micii pe grătarul bine încins.
Kebapcheta, mici bulgaresti cu chimen si ceapa
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Mici cu carne de vanat
Mici cu cartofi prajiti
Mici cu cartofi prajiti din: carne de vita, cimbru, ardei iute, usturoi, supa de carne, seu de oaie, cartofi, ulei, sare, rosii, marar. Ingrediente: Micii: 1 kg carne macră de vită cimbru uscat boia de ardei iute zeamă de usturoi 1 cană cu supă de carne 1 lingură cu seu de oaie Garnitura: 1 1/2 […]
Mici din carne de vanat
Mici din carne de vanat din: carne de cerb, carne de mistret, slanina, sare, piper, usturoi, cimbru, bicarbonat. Ingrediente: carne de cerb carne de mistreţ slănină sare piper usturoi cimbru 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu Mod de preparare: Dai carnea prin maşina de tocat împreună cu slănina, adaugi condimente după gust şi 1 linguriţă […]
Mici cu cimbru si ienibahar
Mici cu cimbru si ienibahar din: carne de porc (ceafă), carne de vită (pulpă), seu de oaie, usturoi, cimbru, sare, piper, boabe ienibahar, bicarbonat. Ingrediente: 1 kg carne de porc (ceafă) 1 kg carne de vită (pulpă) 125 g seu de oaie 10 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru sare piper 4 boabe ienibahar 1 linguriţă bicarbonat Mod de preparare: […]
Pofta buna!