Ketchup aromat

Printeaza

Ketchup aromat din: rosii, ceapa, zahar, sare, ienibahar, ardei gras, hrean, cuisoare, otet, ardei iuti.

Ingrediente:Ketchup aromat

  • 4 kg roşii
  • 4-5 cepe mari
  • 200 g zahăr
  • 2 linguriţe sare
  • 1 vârf cuţit ienibahar măcinat
  • 4 ardei graşi
  • 1 linguriţă hrean ras
  • 1 vârf cuţit cuişoare măcinate
  • 500 ml oţet
  • 4 ardei iuţi

 

Mod de preparare:

Se mărunţesc roşiile, ardeii şi se toacă ceapa. Se fierbe totul 1/2 oră, la foc potrivit, după care se pasează sau se dă prin blender.

Se adaugă celelalte ingrediente şi se fierbi încă 1 oră.

Se toarnă în sticle sterilizate, se capsează şi se pun la fiert circa 30 de minute în cuptor, într-un vas cu apă fierbinte şi înfăşurate în ziar/hartie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.