Ketchup cu usturoi

Printeaza

Ketchup cu usturoi din: rosii, ceapa, ardei, usturoi, hrean, boia, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Ketchup cu usturoi

  • 3 kg roşii
  • 1/2 kg ceapă
  • 1 kg ardei
  • 2 morcovi
  • 4-5 că­ţei de usturoi
  • hrean
  • boia de ardei iute
  • zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se usucă şi se taie bucăţi. Se dau prin maşina de bulion de 2-3 ori. Pasta obţi­nută se pune la fiert cu 5 linguri de sare.

Se adau­gă ceapa, morcovul, usturoiul, ardeii tăiaţi mă­runt. Se fierb, apoi se trec prin sită. Sosul obţinut se fierbe în continuare şi se adaugă după gust hreanul ras, boiaua, zahărul, sarea şi piperul. Se fierbe până scade la jumătate.

Se păstrează în borcane închise ermetic, care se sterilizează.

Se pot adăuga 2 mere acrişoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.