Ketchup picant

Printeaza

Ketchup picant din: ulei, ceapa, morcovi, rosii, otet de mere, oregano, boia, coriandru, busuioc, vin alb, piper.

Ingrediente:

  • 200 ml ulei
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 3 l suc de rosii
  • 100 ml oţet de mere
  • 1 linguriţă oregano
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 lingurită coriandru
  • 1/2 lingurită busuioc
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingurită piper

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei morcovii dati prin răzătoarea mică, iar după ce s-au inmuiat, strecori uleiul şi căleşti ceapa.

Când devine sticloasă, pui înapoi morcovul şi adaugi sucul de roşii, vinul, oţetul şi condimentete.

Laşi să fiarbă la foc mic până ce uleiul se ridică la suprafaţă.

Torni ketchupul fierbinte în sticle sau borcane sterilizate, infiletezi capacul si le tii sub o pătură până se răcesc, după care le muti la rece.

Ketchup picant

Ketchup_picant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.