Kir Royal Cocktail

Printeaza

Kir Royal Cocktail din: crema de cassis si champagne.

Ingrediente:

  •  1 cl Creme de Cassis
  • champagne

 

Mod de preparare:

Kir Royal Cocktail: Turnam Creme de Cassis-ul in cupa de sampanie si completam cu sampanie.

Proportiile pot fi schimbate dupa preferinte.

 

 

Savurati!

 

 

 

Reteta zilei: Cocktail cu votca si aroma de menta

Cocktail cu votca si aroma de menta din: zahar, apa, suc de lamaie, gheata, menta, votca.   Ingrediente:  1/2 cana de zahar 1 3/4 cani de apa 1 cană de suc proaspăt de lămâie 3 1/2 căni de gheață 1 cană de frunze proaspete de menta 120ml vodca   Mod de preparare: Într-o cratiță mică, […]

Reteta zilei: Cocktail cu votca si pepene

Cocktail cu votca si pepene din: rozmarin, zahar, pepene, suc de lamaie, gheata, votca.     Ingrediente:  3 crengute de rozmarin proaspat 1/3 cană de zahăr 5 cesti pepene 1/3 ceasca suc de lamaie 20-30 cuburi de gheata 1/3 ceasca vodca       Mod de preparare: Într-o cratiță mică combinati 1 cană de apă, […]

Cum se prepara cocktail de mere (VIDEO)

Cum se prepara cocktail de mere din: mere, lamaie, miere, suc de mere, gheata, frunze de menta. Cocktailul de mere este o băutură răcoritoare și revigorantă, perfectă pentru a fi savurată în timpul serilor relaxante sau ca aperitiv la întâlnirile cu prietenii. Cu un gust dulce și aromat, acest cocktail aduce în prim-plan prospețimea și […]

Cocktail cu afine si capsuni

Cocktail cu afine si capsuni din: frunze de menta, afine, capsuni, sirop, suc de lime, suc de afine, suc de mere. Ingrediente: 4 frunze de mentă 3 afine 2 căpşune 15 ml sirop de zahăr 20 ml suc proaspăt de lime 60 ml suc de afine 40 ml suc de mere   Mod de preparare: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.