Kulmbacher, bere germana

Printeaza
  • Kulmbacher_bere_germanaProducator: Kulmbacher Brauerei
  • Localitate: Kulmbach
  • Tip: pilsner
  • Concentratie de alcool: 4,9%
  • Fermentatie: la temperaturi joase
  • Pahar recomandat: de tip flute

Kulmbacher este un mare grup german alcatuit din marcile de bere Kapuziner, Kulmbacher, EKU si Monchshof, fiecare  dintre acestea producând în mod autonom o bere proprie, cu ingrediente proprii.

DEGUSTARE

Kulmbacher Edelherb, o bere foarte apreciata de publicul german, prezinta o aroma de hamei si un gust  echilibrat, usor amarui. Spuma este abundenta, cremoasa si persistenta. Trebuie consumata la o  temperatura de 7-8° C.

ALTE VARIETATI

Berea Kapuziner e o weizenbier („bere de grâu”) de culoare aurie, cu un gust placut, acid si cu  aroma de drojdie. Retrogustul prezinta o aroma puternica de fruct, cu nuante complexe, florale si  condimentate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.