Kulmbacher, bere germana
Printeaza- Producator: Kulmbacher Brauerei
- Localitate: Kulmbach
- Tip: pilsner
- Concentratie de alcool: 4,9%
- Fermentatie: la temperaturi joase
- Pahar recomandat: de tip flute
Kulmbacher este un mare grup german alcatuit din marcile de bere Kapuziner, Kulmbacher, EKU si Monchshof, fiecare dintre acestea producând în mod autonom o bere proprie, cu ingrediente proprii.
DEGUSTARE
Kulmbacher Edelherb, o bere foarte apreciata de publicul german, prezinta o aroma de hamei si un gust echilibrat, usor amarui. Spuma este abundenta, cremoasa si persistenta. Trebuie consumata la o temperatura de 7-8° C.
ALTE VARIETATI
Berea Kapuziner e o weizenbier („bere de grâu”) de culoare aurie, cu un gust placut, acid si cu aroma de drojdie. Retrogustul prezinta o aroma puternica de fruct, cu nuante complexe, florale si condimentate.