Lagua de porumb

Printeaza

O reteta cu specific bolivian de lagua de porumb din: carne de vita, porumb, morcov, nap, boabe de mazare, patrunjel, frunze de telina, ceapa, cartofi, ardei gras, sare si oregano.

Ingrediente:Lagua de porumb

  • 500 g carne de vită
  • 1 ceaşcă porumb mărunţit
  • 1 morcov
  • 1 nap
  • 1 cană boabe de mazăre
  • pătrunjel tocat
  • frunze de ţelină
  • 1 ceapă
  • 4 cartofi fără coajă
  • 1 ardei gras mai mic
  • sare şi oregano, după gust

 

Mod de preparare:

Sc fierbe timp dc două orc carnea în apă. Se adaugă verdeaţa şi legumele spălate, prăjite uşor în prealabil în ulei bine încins, împreună cu ardeiul tăiat mărunt. Sc mai lasă la fiert doar un sfert de oră împreună şi se adaugă cartofii tăiaţi, porumbul măcinat, oregano şi sare după gust. Sc serveşte în farfurii adânci, cu pătrunjel presărat deasupra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.