Lamai umplute cu crema de peste afumat

Printeaza

Lamai umplute cu crema de peste afumat din: macrou afumat, branza de vaci, ulei, sare, piper, lamai.

Ingrediente:Lamai umplute cu crema de peste afumat

  • 1/2 file macrou afumat
  • 200 g brânză de vaci
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lămâi

 

Mod de preparare:

Laşi la scurs brânza de vaci. Când nu mai are zer deloc, o mixezi cu ulei. încorporezi fileul de peşte afumat, dezosat şi mărunţit, condimentezi cu sare şi piper.

Tai lămâile pe jumătate şi le scoţi miezul. Serveşti crema în jumătăţile de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.